Do you want us to help you to create a jingle for you

Check out this new nursery rhyme of kid friendly entertainment.

You’re invited to start mining Bitcoin today. Register Here



iPad apps for 6-8 years old kids : This is my latest iPad project called Oh Mommy - Musical Storybook.


Saturday, December 6, 2008

Shopping

Akhir-akhir ini, saya ada melakukan shopping di ESPRIT(1st time beli jenama ni, hehehe dah bosan dengan jenama lain), Levi's, Nicole, Jusco dll dan saya mendapati semua saiz yang saya punya adalah 'the last one'. huuuh what a coincidence.... Nak tahu saiz jugak ke...Ok la, biasa seluar saiz 28/32 (loose fit or straight cut), baju saiz M dan kadang-kadang saiz M tu macam L pulak, jadi saya pilih S lah nampak gayanya.

Saya sangat jarang shopping, maximum purata setahun 2 kali rasanya. Lepas ni, nak beli kasut pulak. Minat pulak kasut PUMA yang baru tu. Saya ni mudah nak jaga barang. Kasut PUMA saya tu dah hampir 3 tahun saya jaga. Masih elok cuma tapaknya semakin nipis dan tanda-tanda benang putus di bahagian jahitan. Kira berbaloi la beli mahal-mahal. kasut POLO casual hampir sebaya dengan kasut PUMA tu pun lagi teruk, tapak dah tercabut, kalau hujan je masuk air. hehehe.

No comments:

Singing Book for Kids

Singing Book for Kids
ipad apps for kids

My Artwork for SALE!